Kretka Z Kurczaka Gotowana Po Piwie
Piwo-gotowany wyciągnięty kurczak Mole jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 952 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Crock Pot Pulled Beer Chicken, Kanapki z kurczakiem z sosem barbecue Z piwem korzennym, oraz Gotowanie z piwem: Wolnowar Rauchbier Pulled Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartkę cebuli i umieścić w dużym garnku z kurczakiem, piwem i 2 liśćmi laurowymi.
Dodaj tylko tyle wody, aby dojść do górnej części kawałków kurczaka. Doprowadzić do niskiego wrzenia na średnim ogniu, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, 12 do 15 protokół.
Kurczaka wyjąć z gorącego płynu do miski i rozdrobnić mięso widelcami. Odcedzić i zarezerwować zapas.
Tymczasem, w małym garnku, przykryć anchos z wystarczającą ilością wody do pokrycia i gotować do rozpuszczenia, 8 do 10 minut.
Dodaj ancho do miski robota kuchennego, rezerwując płyn do gotowania.
Tosty migdały w rondlu wystarczająco duży, w którym do sosu.
Wyjmij prażone orzechy do miski robota kuchennego.
Pokroić 2 Pozostałe cebule.
Podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu w tym samym garnku, w którym opiekałeś orzechy.
Dodaj cebulę, czosnek, ostatnie 2 liście laurowe, rodzynki, czerwone chile, oregano, kminek, kakao, cynamon, sól i pieprz. Przykryć i gotować, aby zmiękczyć cebulę, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pokruszone pomidory i podgrzać.
Przenieść do robota kuchennego z odtworzonych anchos i migdałów. Przetworzyć na gęstą pastę i powrócić do rondla.
Dodać trochę bulionu z kurczaka i bulionu ancho, aby nieco rozrzedzić SOS. Powinna pozostać wystarczająco gruba, aby pokryć tylną część łyżki.
Dodaj rozdrobnionego kurczaka do sosu, a następnie podawaj z ciepłą kukurydzą lub mąką tortille do zawijania.