Kreolski chleb bananowy budyń z sosem karmelowym
Kreolski chleb bananowy budyń z sosem karmelowym może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 432 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajka, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Masło Orzechowo-Bananowe Kanapki Z Sosem Z Ciemnego Karmelu, Karmelowo-Bananowy Chleb Pudding, oraz Poszczególne Klon masło tarta chleb budynie z sosem Klon Karmel.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małym rondlu; gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż mieszanina jest gęsta.
Dodaj bourbon; gotuj, aż mieszanina zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 5 minut).
Dodać pokrojone banany i delikatnie wrzucić. Łyżka mieszanki bananów do miski; odstawić.
Mleko i kolejne 5 składników (przez jajka) połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać chleb; wymieszać do połączenia. Podzielić mieszaninę chleba równomiernie pomiędzy 6 (8-uncji) ramekinów pokrytych sprayem do gotowania. Masę bananową podzielić równomiernie na masę chlebową.
Umieść ramekiny na małej blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Odkryć i piec w 375 przez 25 minut lub aż zestaw.
Polewać karmelem równomiernie na budynie chlebowym.