Kremy Ze Świeżej Kukurydzy
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 148 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli 86 centów za porcję spadnie Twój budżet, świeże Kremy kukurydziane mogą być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zbierz Kremy Kukurydziane, Krem kukurydziany na parze z krabem, oraz Indywidualne Kremy kukurydziane ze skórką Boczkowo-ziemniaczaną.
Instrukcje
Doprowadzić 2 szklanki kukurydzy i mleka na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować 20 protokół, i ostudzić.
Wlać mieszaninę kukurydzy do blendera lub robota kuchennego; proces do gładkiej. Przecedzić mieszaninę przez sito na dużej misce. Wyrzucić ciała stałe.
Dodać sól, pieprz i jajka do mieszanki kukurydzy; dobrze wymieszać trzepaczką.
Pozostałe 1 szklankę kukurydzy podzielić równomiernie na 6 (6-uncji) ramekinów obficie pokrytych sprayem do gotowania i ułożyć na wierzchu 1/3 szklanki mieszanki kukurydzy.
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 350 przez 30 minut lub aż środek ledwo porusza się po dotknięciu ramekin.
Wyjąć ramekiny z patelni i ostudzić przez 5 minut na stojaku z drutu. Odwrócone kremy.
W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.