Kremowy Remoulade z korzenia selera z orzechami włoskimi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kremowy seler korzeń Remoulade z orzechami włoskimi spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wino vinaigrette, orzechy włoskie, prądy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Seler-Root Rémoulade, oraz Selerowo-Korzeniowy Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą dużego, ciężkiego noża odetnij górną i dolną część korzenia selera. Następnie użyj wytrzymałego noża do parowania, aby usunąć skórę. Bądź nieco agresywny w peelingu. Następnie użyj mandoliny lub noża szefa kuchni pokrój korzeń selera na 1/8-calowe zapałki. Wynik końcowy powinien wynosić około 1 funta.
Połączyć crème fraîche, vinaigrette i sok z cytryny w średniej misce do mieszania; mieszać aż dobrze włączone.
Dodaj korzeń selera, seler, orzechy włoskie, porzeczki i pietruszka. Składniki wrzucić razem, aż do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce dwie do ośmiu godzin przed podaniem.