Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Kremowy, Pikantny Guacamole może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 64 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, sok z limonki, salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Kremowy Guacamole, Kremowy Guacamole, oraz Kremowy Guacamole Gazpacho.
Instrukcje
1
Rozgnieść awokado w dużej misce. Wymieszaj pomidora, zieloną cebulę, sok z limonki, salsę, czosnek, kwaśną śmietanę, ocet, pieprz cayenne i kminek z puree awokado aż do równomiernego wymieszania; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Całe świeże Jalapeno
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.