Kremowy Krem Karmelowy

Kremowy Krem Karmelowy
Kremowy krem karmelowy to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie deser. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 32G tłuszczu i w sumie 358 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, żółtek jaj, ciężkiej śmietany i cukru. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 15%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Garnki z kremem karmelowym z solonym sosem karmelowym, Krem Karmelowy, oraz Krem Karmelowy.

Instrukcje

1
W rondelku na średnim ogniu doprowadź śmietanę prawie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
W misce ubij żółtka, wanilię, cukier i sól, aż będą gęste i cytrynowe, około 3 minut. Stopniowo ubijaj w śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
KremKrem
CytrynaCytryna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do nie natłuszczonego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Umieść naczynie do pieczenia w 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Wlej gorącą wodę do formy do pieczenia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Ostudzić na ruszcie przez 15 minut. Wstaw do lodówki do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Wyjmij z lodówki 30 minut przed podaniem.
9
Posyp wystarczającą ilością brązowego cukru, aby przykryć wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
10
Broil 6-w. od ognia przez 2 minuty lub do stopienia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
11
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy kremu. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn