Kremowy gulasz z owoców morza

Kremowy gulasz z owoców morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowego gulaszu z owoców morza. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 331 smakoszy i kucharzy. Mieszanka goździka czosnku, mieszanka owoców morza, paluszki selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz gulasz z owoców morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować cebulę i seler do miękkości, ale nie zabarwione, o 10 min. Wrzucić czosnek i gotować przez 1 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać wino i dusić na dużym ogniu, aż większość zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wlać bulion i mieszankę mąki kukurydzianej i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, często mieszając, aż zgęstnieje. Doprawiamy, następnie dodajemy owoce morza i większość koperku. Gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aż się nagrzeje, a następnie mieszać z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
KoperKoper
4
Tymczasem, gotować chleb czosnkowy zgodnie z instrukcjami opakowania. Gulasz podzielić na ciepłe miseczki i roztrzepać z pozostałym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
KoperKoper
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podawać z pieczywem czosnkowym do zanurzenia w gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
GulaszGulasz

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Gulasz świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Owocowe nuty fig, śliwek i malin o złożoności i zrównoważonym ciele.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn