Kremowy gulasz z owoców morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowego gulaszu z owoców morza. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 331 smakoszy i kucharzy. Mieszanka goździka czosnku, mieszanka owoców morza, paluszki selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz gulasz z owoców morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować cebulę i seler do miękkości, ale nie zabarwione, o 10 min. Wrzucić czosnek i gotować przez 1 min więcej.
Wlać wino i dusić na dużym ogniu, aż większość zniknie.
Wlać bulion i mieszankę mąki kukurydzianej i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut, często mieszając, aż zgęstnieje. Doprawiamy, następnie dodajemy owoce morza i większość koperku. Gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, aż się nagrzeje, a następnie mieszać z crme frache.
Tymczasem, gotować chleb czosnkowy zgodnie z instrukcjami opakowania. Gulasz podzielić na ciepłe miseczki i roztrzepać z pozostałym koperkiem.
Podawać z pieczywem czosnkowym do zanurzenia w gulaszu.