Kremowy Gulasz Jagnięcy
Kremowy gulasz jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś baranka, łodygi pietruszki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy.
Instrukcje
Związać łodygi pietruszki, tymianek i liść laurowy w pęczek. Włożyć goździki w połówki cebuli. W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance połączyć jagnięcinę z wodą, połówkami cebuli, marchewką i wiązką ziół. Doprawić lekko solą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 30 minut, od czasu do czasu.
Używając szczypiec, przenieś mięso do miski.
Usunąć i wyrzucić wiązkę ziół i całe goździki, jeśli można je znaleźć.
Zawartość zapiekanki przelać przez drobny sitko ustawione nad miską i nacisnąć na warzywa. Powrót bulionu do zapiekanki; wyrzucić warzywa. Powrót jagnięcinę do zapiekanki i doprowadzić do gotować na małym ogniu.
W małej misce, śmietany masło z mąką. Stopniowo ubijamy pastę maślaną do gotującego się gulaszu. Kontynuuj gotowanie, aż jagnięcina będzie bardzo delikatna, około 30 minut. Używając szczypiec, przenieść jagnięcinę do miski. Dusić sos aż zmniejszy się do 2 szklanki; powrót jagnięciny do zapiekanki.
Śmietanę ubijamy do gulaszu i gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać sok z cytryny, doprawić solą i białym pieprzem i podawać.