Kremowe Ravioli Szpinakowo-Parmezanowe

Kremowe ravioli ze szpinakiem i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.53 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, ravioli z serem, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ravioli ze szpinakiem i ricottą z dodatkiem szparagów i pomidorów Sauté ze świeżym Krabem i parmezanem, Kremowy Parmezan Szpinak, oraz Kremowy Dip ze szpinakiem i parmezanem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
W międzyczasie, gotować ser topiony i mleka w dużej patelni na średnim ogniu 1 do 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia twarogu i dobrze wymieszania mieszanki, często mieszając.
Dodać 1/4 szklanki parmezanu, szpinaku, koperku i skórki cytrynowej; dobrze wymieszać.
Dodać do sosu serowego; lekko wymieszać. Top z pomidorami i pozostałym parmezanem.