Kremowe Fondue Wegetariańskie
Kremowe Fondue Wegetariańskie to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 666 kalorii, 33g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 64 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz wino, mielony pieprz cayenne, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowe Fondue z gotowanym jajkiem i bagietką, Kremowe Chipowane Fondue Wołowe, oraz Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszać mleko, białe wino, ser Cheddar, ser Monterey Jack i ser śmietankowy. Gotować, często mieszając, aż do stopienia, o 10 protokół.
Wymieszaj zieloną cebulę, szpinak, suchą musztardę, pieprz cayenne, czosnek w proszku i czarny pieprz. Kontynuuj gotowanie, aż wszystkie składniki są dobrze wymieszane, o 10 protokół.
Przenieść mieszaninę do podwójnego kotła lub garnka do fondue, aby utrzymać ciepło podczas podawania.