Kremowe Ciasto Żurawinowe

Kremowe Ciasto Żurawinowe
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 264 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli 74 grosze za porcję spada w budżecie, kremowe ciasto żurawinowe może być spektakularne bezmleczne przepis do wypróbowania. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do użycia kruszonkę graham cracker crumb crust, wodę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kremowy Sernik Żurawinowy, Kremowa Sałatka Żurawinowa, oraz Kremowe Pulpety Żurawinowe.

Instrukcje

1
Wymieszaj wrzącą wodę do suchej żelatyny w dużej misce 2 minuty, aż całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj wystarczającą ilość lodu do zimnej wody, aby odmierzyć 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Dodaj do żelatyny; mieszaj, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Usunąć nierozpuszczony lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Dodać ubitą polewę i skórkę pomarańczową; ubić trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszać w sosie żurawinowym. Przechowywać w lodówce 20 do 30 minut lub aż mieszanina jest bardzo gęsta i będzie kopiec. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn