Kremowe Ciasto Cytrynowe
Kremowe ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 28 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, mleko odparowane, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto cytrynowe z kremowym nadzieniem i twarogiem cytrynowym, Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, oraz Ciasto cytrynowe od podstaw-Lemon Drizzle Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe ciasta. Fajne 10 min.; usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Pokrój każdą warstwę ciasta poziomo na 2 warstwy; przekłuj dużym widelcem w odstępach 1/2 cala.
Rezerwa 1 łyżeczka. mieszanka do napojów. Mleko, śmietanę i pozostały napój wymieszać w blenderze. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wylej 3/4 szklanki mieszanki mleka na każde ciasto przed pokryciem kolejną warstwą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Ciasto mrozowe z chłodnym batem.
Tuż przed podaniem posypać reserved drink mix. Przechowywać w lodówce.