Kremowa Zupa Ziemniaczana
Kremowa zupa ziemniaczana może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na zupę. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 74 centy za porcję. Jeśli masz boczek, wodę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 130 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 60%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Kremowa Zupa Ziemniaczana, Kremowa Zupa Ziemniaczana, oraz Kremowa Zupa Ziemniaczana Z Szynką podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu ugotować boczek, aż będzie chrupiący. Odstawić boczek wraz z 3 łyżkami boczku.
Do ociekania dodajemy ziemniaki, cebulę, marchew i seler.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć warzywa i gotuj na małym ogniu do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia.
W osobnej misce wymieszać śmietanę, mąkę i paprykę. Stopniowo mieszać 1 szklankę gorącej mieszanki zupy do mieszaniny kwaśnej śmietany.
Wlać mieszaninę kwaśnej śmietany do mieszanki zupy. Gotować, aż małe bąbelki złamać usługi zupy. Na wierzch posiekane kawałki boczku.