Kremowa Zupa Z Selera Chińskiego
Przepis Kremowa zupa z selera chińskiego jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 352 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, szalotka, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Kremowa Zupa Z Selera, oraz Kremowa Zupa Z Selera.
Instrukcje
Dobrze umyć por w misce z zimną wodą, następnie wyjąć i dobrze osuszyć. Ziemniaki obrać i posiekać. Gotować szalotkę na maśle i oleju w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmięknie, o 2 protokół.
Dodać por i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać seler i ziemniaki i gotować, mieszając, 2 protokół.
Dodać wino i gotować 1 minutę.
Dodać bulion i dusić pod przykryciem, aż seler będzie bardzo delikatny, około 1 godziny.
Purée zupy w partiach w blenderze do bardzo gładkiej (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), następnie wlać przez duże sito o średnich oczkach do miski, mocno naciskając na ciała stałe. Wyrzucić ciała stałe.
Przelać zupę do oczyszczonego rondla, następnie wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem i podgrzać na małym ogniu do nagrzania. W razie potrzeby cienkie z wodą.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Plastry bagietki posmarować olejem i obficie doprawić koszerną solą i pieprzem. Ułóż w 1 warstwie na blasze do pieczenia, a następnie piec w środku piekarnika, aż złoty kolor i chrupiące, 12 do 15 protokół.
Podawać zupę z grzankami.
* Zupę można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. * Grzanki przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 2 dni.