Kremowa zupa z kopru włoskiego i ziemniaków

Kremowa zupa z kopru włoskiego i ziemniaków
Kremowa zupa z kopru włoskiego i ziemniaków to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, cebulę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Kremowa zupa z kopru włoskiego i pora, oraz Kremowa zupa z kopru włoskiego i rukoli.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać Cebulki kopru włoskiego, cebulę i ziemniaki; posypać solą i pieprzem. Sauté aż lekko zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Koper WłoskiKoper Włoski
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
3
Dodaj 4 szklanki bulionu i 2 łyżeczki soku z cytryny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 30 protokół. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WarzywaWarzywa
BulionBulion
4
W międzyczasie przynieś śmietanę, nasiona kopru włoskiego i estragon, aby zagotować w ciężkim małym rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
EstragonEstragon
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 20 minut tak, że smaki mieszają.
6
Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka. Powrót zupy do tego samego garnka. Wymieszać w śmietanie. Dusić, aż smaki mieszają, przerzedzenie z więcej bulionu w razie potrzeby, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz w razie potrzeby sokiem z cytryny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Podgrzać na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BulionBulion
KremKrem
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
7
Zupa z kadzi na 8 misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
8
Udekoruj zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn