Kremowa Zupa Z Kalarepy

Kremowa Zupa Z Kalarepy
Kremowa zupa z kalarepy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liścia laurowego, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Sałatka Z Kalarepy, Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, oraz Węgierska Zupa Z Kalarepy (Kalarabeleves).

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w roztopionym maśle do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kalarepę; gotować i mieszać kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
3
Wlać bulion warzywny i mleko na mieszaninę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Dodaj liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, umieścić pokrywę na garnku i zmniejszyć ogień do niskiego; gotować na wolnym ogniu, aż kalarepa będzie miękka, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
KalarepaKalarepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usuń i wyrzuć liść laurowy; pozwól zupie lekko ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż w połowie. Pulsuj mikser kilka razy przed wyjściem na puree. Pracować partiami, aż cała zupa zostanie zmiksowana. Zupę puree odstawić do garnka, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Posyp makaron orzo do zupy; przykryj garnek i gotuj na wolnym ogniu, aż orzo będzie miękkie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn