Kremowa zupa z Dyniowca zimowego: Crema di Zucca

Kremowa zupa z squasha zimowego: Crema di Zucca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, bułkę tartą, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu), Risotto alla Zucca (risotto do squasha zimowego), oraz Kremowa zupa jarzynowa (Crema de Verduras) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na dużej patelni, ciepła 2 łyżki masła na dużym ogniu, aż masło pieni się i ustępuje.
Dodać chleb, w razie potrzeby pracując partiami i smażyć na dużym ogniu, aż będzie złoty i chrupiący. Każdą kromkę chleba natrzeć ściętą stroną 1/2 ząbka czosnku, pokroić na bardzo małe kawałki i odstawić.
W średnim garnku podgrzać pozostałe masło na średnim ogniu.
Dodać squash, sól i pieprz, do smaku, cynamon i sok z cytryny i gotować na średnim ogniu przez 20 do 25 minut, aż squash jest bardzo miękki i rozbite.
Dodać bułkę tartą i mleko i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na średnim poziomie przez 15 minut, dostosować przyprawę i podawać natychmiast na kawałkach chleba.