Kremowa Zupa Rybna

Kremowa Zupa Rybna
Kremowa zupa rybna jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz sól, wodę, filety z dorsza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowa Zupa Rybna, Kremowa Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i mieszać boczek w garnku do zupy na średnim ogniu, aż boczek jest rumiane i chrupiące, o 8 protokół. Cebulę wymieszać z boczkiem i gotować, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać wodę do mieszanki boczku i wymieszać z ziemniakami. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
WodaWoda
3
Włożyć filety z dorsza do gotującej się mieszanki i gotować, aż ryba będzie nieprzejrzysta i łatwo się płatkuje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z DorszaFilety Z Dorsza
RybyRyby
4
Wymieszaj mleko, odparowane mleko, masło, sól i czarny pieprz do garnka. Doprowadzić zupę do wrzenia; zdjąć z ognia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn