Kremowa Zupa Portobello
Kremowa zupa Portobello może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bulionu z kurczaka, koszerna sól i pieprz, stek z szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grzyby Portobello w kremowym sosie grzybowym, Kremowe Rigatoni z grzybami Portobello i szpinakiem, oraz Zupa Dymna Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła w garnku na średnim ogniu i gotować, aż lekko rumiane.
Dodać szynkę i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Szynkę wyjąć łyżką szczelinową na talerz.
Dodać 1/2 łyżki masła, 1 szklankę porów, sól i pieprz do smaku. Gotować 4 protokół, następnie dodać do talerza; odstawić.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżki masła, pory, 1/2 łyżeczki soli, i pieprz do smaku do garnka; gotować, aż zwiędną, o 3 protokół.
Dodać grzyby i gotować 3 protokół.
Posypać mąką i gotować, mieszając, 2 protokół. Wymieszać w 2 łyżki sherry, Jeśli za pomocą, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, i gotować, aż odparuje.
Dodać bulion i 2 szklanki wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż grzyby będą miękkie, 8 do 10 protokół.
Zupę przecier w partiach w blenderze, aż będzie gładka, pękając pokrywę, aby umożliwić ucieczkę pary. Powrót do garnka, ubić pół na pół i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać 3/4 mieszanki szynki z porem, pozostałą 1 łyżkę sherry, jeśli używasz, i sól i pieprz do smaku.
Podawać z pozostałą szynką i porami.