Kremowa Zupa Kalafiorowa

Kremowa Zupa Kalafiorowa
Need a lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Kremowa zupa kalafiorowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 254 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ▢ sól, ▢ oliwę z oliwek, ▢ 1 bay i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Laurens Latest. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, oraz Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora.

Instrukcje

1
Umyć głowę kalafiora, usunąć zewnętrzne liście i pokroić w różyczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
2
W dużym garnku rozgrzać masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Podsmażyć cebulę, aż będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 protokół. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Cebulę posypać mąką i wymieszać, aby utworzyć pastę. Gotować 2 protokół. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
5
Powoli ubić bulion z kurczaka i zwiększyć ciepło do wysokiej. Zupa powinna lekko zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Wymieszać z kalafiorem, solą, pieprzem i liściem laurowym. Dusić lekko z popękaną pokrywką przez 20-25 minut lub do momentu, gdy kalafior będzie miękki. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
7
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, Usuń liść laurowy, wymieszaj śmietanę i dostosuj przyprawy do swojego smaku. Top z pietruszką w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćŚredni
Gotowe W42 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn