Kremowa Zupa Francusko-Amerykańska
Kremowa zupa francusko-amerykańska może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 1110 kalorii, 28g białka, oraz 91 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz cebulę, masło, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa zupa z frytek i szalotki, Sałatka szefa kuchni z sosem amerykańsko-francuskim, oraz Amerykańska Patzaria - Kremowy Burak Z Serem Pleśniowym I.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do Ustawienia brojlerów.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, 5 do 8 protokół. Wymieszać z gęstą śmietaną i bulionem wołowym. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, luźno przykryte, przez 20 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Top każdy kromka chleba z jednym plasterkiem provolone i jeden plaster sera szwajcarskiego; umieścić na arkuszu cookie. Broil na górze piekarnik rack aż ser Brązy i krawędzie chleba są chrupiące, 3 do 5 protokół.
Aby służyć, zupa z kadzi na 3 miseczki i top z jednym kawałkiem chleba z serem.