Kremowa Polewa Czekoladowo-Orzechowa

Kremowa Polewa Czekoladowo-Orzechowa
Kremowa polewa czekoladowo-orzechowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako lukier i odbywa się w ok. 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pastę czekoladowo-orzechową, serek śmietankowy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Mini Babeczki Czekoladowe Z Polewą Czekoladowo-Orzechową, Angel Food Cake z polewą czekoladowo-orzechową, oraz Babeczki czekoladowe z orzechami laskowymi bananowe z polewą z pianki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić serek w misce z elektrycznym mikserem ręcznym, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj spread z orzechów laskowych, mleko i sherry śmietany; kontynuować ubijanie, aż płynnie połączone w lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Cream SherryCream Sherry
LukierLukier
MlekoMleko
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn