Kremowa Fettuccine z groszkiem i bazylią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego Fettuccine z groszkiem i bazylią. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek, fettuccine, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Fettuccine z szynką i groszkiem, Kremowa Fettuccine z groszkiem i kwiatami, oraz Fettuccine z kremowym sosem Bazyliowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubijamy mleko owsiane, orzechy nerkowca i 1/2 łyżeczki soli, aż znikną biglumpy. W dużej nonstickskillet rozgrzać olej na średnim ogniu.Czosnek ugotować, mieszając, na złoty kolor, 1 minutę. Wymieszać mieszaninę mleka; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu,często mieszając, aż gęsty andfragrant, 2 minuty. Wymieszać groszek; wyłączyć ogień. Makaron ugotować na opakowaniu z pozostałą 1 łyżeczką soli, aż będzie miękki.
Drainpasta, rezerwując 1 szklankę cookingliquid.
Podgrzać mleko i mieszankę grochu na małym ogniu przez 2 minuty. Wrzucić inpasta; dodać wodę do gotowania w miarę potrzebdo cienkiego sosu do pożądanej grubości; wrzucić do dokładnie płaszcz makaronu.
Przyozdobić bazylią i czarnym pieprzem; podawać.