Jeśli 19 centów za porcję spada w budżecie, kremowa czekoladowa Krówka marmurowa może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 96. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, orzechy, Serek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Stephen ' s Chocolate Peanut Butter Marble Fudge, Mocha Marble Fudge, oraz Ciasto marmurowe z lukrem Krówkowym.
Instrukcje
1
Masło prostokątna patelnia, 13x9x2 cale lub linia z folią aluminiową, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Podgrzać cukier, mleko, masło i ser śmietankowy do wrzenia w 6-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu i gotować od 6 do 8 minut, stale mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, do 225 na termometrze cukierków; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Piec Holenderski
3
Szybko wymieszać z kremem marshmallow i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Pianki
Wanilia
4
Wlać 4 szklanki gorącej mieszaniny prawoślazu na białych pieczenia chipsów w dużej misce; wymieszać. Wymieszaj mleczne kawałki czekolady, półsłodkie kawałki czekolady, kakao i orzechy do pozostałej mieszaniny prawoślazu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Czekolady Mlecznej
Kawałki Do Pieczenia
Pianki
Kakao W Proszku
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać jedną trzecią białej mieszanki na patelnię, równomiernie rozprowadzając. Szybko wlać jedną trzecią mieszaniny czekolady na wierzchu, równomiernie rozprowadzając. Powtórz dwa razy. Nóż wirowy posmarowany masłem przez mieszanki w celu uzyskania marmurkowego wzoru. Fajne do kompletu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
6
Przechowywać w lodówce odkryte około 3 godzin lub do zestawu.
7
Pokroić w 12 rzędów po 8 rzędów nożem nasmarowanym masłem. Przechowywać w lodówce.