Krem ze słodkich migdałów z kaszy gryczanej z gruszkami na patelni
Krem ze słodkich migdałów z kaszy gryczanej z gruszkami na patelni może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ekstrakt z wanilii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną, Gotowane gruszki z kremem migdałowym, oraz Pieczone w miodzie gruszki ze słodką śmietaną jogurtową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mleko tylko do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w śmietanie gryki; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż zgęstnieje, często mieszając.
Kaszę gryczaną wyjąć z ognia, wymieszać 2 łyżki cukru, masło i 3 składniki.
Podczas gryki gotuje, podgrzać patelnię średnio nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj gruszkę, pozostałe 2 łyżeczki cukru, wiśnie, 2 łyżki wody i cynamon na patelnię. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; przykryć i gotować 4 protokół.
Łyżka płatków równomiernie na 4 miseczki. Wierzch równomiernie wymieszać z gruszką i migdałami.