Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z kremem z kraba. Ten przepis pescatarian serwuje 8 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać proszek curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i Pistacją jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled Wontons), She Crab Soup, oraz Zupa Krabowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztop masło w 3-qt. rondel; wymieszać z mąką, przyprawą do owoców morza, solą i curry w proszku. Gotować do zgęstnienia i bąbelkowania. Stopniowo dodawać mleko; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gorąca (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Shellfish działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Budda Kat Winery Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Budda Kat Winery Chardonnay
Fermentujemy nasze Chardonnay i dojrzewamy w mieszance dębu i Stali Nierdzewnej. Nadając temu lekkiemu wybornemu winu skromny dębowy charakter, delikatny kwiatowy aromat i rozgrzewające wykończenie.