Krem z rosołu od podstaw
Krem z rosołu od podstaw jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 157 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka mleka, mielone ziele angielskie, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Krem z rosołu od podstaw, Krem Zupa Grzybowa Od Podstaw Bezglutenowa, oraz Scratch Boston Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 łyżkę bulionu z kurczaka w rondlu na średnim ogniu, gotuj i mieszaj cebulę i czosnek w bulionie, aż zmiękną, około 3 minut.
Wlać resztę bulionu i 1/2 szklanki mleka, a następnie ubić sól, pieprz czarny, natkę pietruszki, przyprawę pieprz cytrynowy, ziele angielskie i paprykę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i pozostawić na wolnym ogniu przez 1 do 2 minut.
Pozostałe mleko i mąkę ubić na gładką masę i ubić mieszaninę mleka do gorącego wywaru. Ciągle ubijaj, aby uniknąć grudek, aż zupa prawie się zagotuje i zgęstnieje.