Krem z dyni na stół dziękczynny
Krem z dyni na stół Dziękczynienia wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nierafinowany cukier trzcinowy, ekstrakt z wanilii, pastowane żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1820 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Krem z dyni na stół dziękczynny, Święto Dziękczynienia Tabeli: Przepis Na Sos Żurawinowy Bazylia, oraz Ham & Gouda Triscuit Toppers plus 10 wskazówek do Ustawienia idealnego stołu Dziękczynienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita.
Ubić puree z dyni, dziewięć ubitych żółtek, dwie szklanki ciężkiej śmietany z pół szklanki nierafinowanego cukru trzcinowego, pół łyżeczki mielonego cynamonu, jedną czwartą łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, jedną łyżeczkę ekstraktu waniliowego i szczyptę nierafinowanej soli morskiej.Doprowadzić około dwóch centymetrów wody do wrzenia w podwójnym kotle lub rondlu wyposażonym w miskę, i mieszać krem stale aż wystarczająco gruby, aby pokryć łyżkę.
Wlać zagęszczony krem do pieczenia naszego budyniu i piec w temperaturze 350 Stopni Fahrenheita około trzydziestu do czterdziestu minut lub aż wykałaczka włożona do środka budyniu wyjdzie czysty.
Podawać na ciepło z creme fraiche, bitą śmietaną lub podwójną śmietaną.