Krem Po Włosku " Budyń
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 83 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 42 centów za porcję. Idź do sklepu i odbierz pół na pół, env. żelatyna knox, dżem truskawkowy i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoski Budyń Chlebowy, CrÃme BrÃ"lée po włosku, oraz Włoski Styl Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żelatynę posypać 1/2 szklanki pół na pół w średnim rondlu.
Odstawić 5 min. Wymieszaj pozostałą 1 szklankę pół na pół, granulowany słodzik i wanilię. Gotować na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści, często mieszając. (Nie gotować.)
Wlać mieszaninę żelatyny do blendera lub robota kuchennego.
Dodać ser ricotta; przykryć. Zmiksować do puree.
Wlać równomiernie do ośmiu 6-uncji. kubki budyniowe lub suflety. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu.
Dżem mikrofalowy w małej misce do mikrofalówki na wysokiej 15 sek. tuż przed podaniem. Łyżka 1/2 łyżeczki. dżem nad każdym deserem. Resztki deserów przechowywać w lodówce.