Krem na słodko z wanilią
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kości szpiku wołowego, mleko, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Lody waniliowe (French custard style), Tarta Budyniowa Solona Karmelowo-Waniliowa, oraz Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny.
Instrukcje
Doprowadzić kości szpiku do wrzenia i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. Podczas oczekiwania na szpik Rozgrzej piekarnik do 177° i umieść cztery ramekiny w dużym pieczeniu pan.In duża miska, ubić razem żółtka, jajko, mleko / mleko kokosowe, wanilia, miód i sól.Gdy szpik jest gotowy, wyjąć kości łyżką szczelinową i umieścić w misce do odsączenia. Po ostygnięciu użyj noża do masła, aby wydobyć szpik.
Umieść go w małej misce. Odstawić na minutę, a następnie wlać mieszaninę jajek do blendera lub wyjąć blender zanurzeniowy.Łyżka szpik-ale nie olej, który zebrał się na dnie miski - do mieszaniny i wymieszać, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę kremu do filiżanek, dzieląc równo.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków kubków.
Piec, aż kremy są ustawione w centrum, o 30-35 minut.
Wyjąć z wody i pozostawić do ostygnięcia na kilka minut przed podaniem. Top z owoców, w razie potrzeby.