Krakersy z serem pleśniowym i orzechami

Krakersy z serem pleśniowym i orzechami
Ser pleśniowy i krakersy z orzechów włoskich mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 92 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Mieszanka sera stilton, jajko, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krakersy Z Serem Pleśniowym, Serowe Krakersy Z Mąki Kukurydzianej, oraz Krakersy Koktajlowe Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i Stilton śmietany razem przez 1 minutę, lub aż gładkie. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mąkę, sól i pieprz i wymieszać, aż będzie w dużych kruszy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
StiltonStilton
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać 1 łyżkę wody i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Wrzuć ciasto na mąkę, wciśnij je w kulkę i zwiń w 12-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Całkowicie umyć kłodę myciem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Rozłóż orzechy włoskie w kwadracie na desce do krojenia i toczyć dziennika tam iz powrotem w orzechach włoskich, naciskając lekko, i rozprowadzając je równomiernie na zewnątrz dziennika. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Pokrój kłodę o grubości 3/8 cala małym, ostrym nożem i umieść krakersy na patelni wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec przez 22 minut, aż bardzo lekko rumiane. Obracać patelnię raz podczas pieczenia. Schłodzić i podawać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 37 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn