Krakersy Pszenne
Krakersy pszeniczne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 2023 kalorie, 47g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 92%. Spróbuj Krakersy Z Kiełków Pszenicy Parmezan, Krakersy pełnoziarniste z siemieniem lnianym i koprem włoskim, oraz Jak sprawić, by dzieci pękały, robiąc krakersy serowe i pszenne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać mąkę pszenną, mąkę uniwersalną i 3/4 łyżeczki soli.
Wlać olej roślinny i wodę; wymieszać, aż się zmiksuje.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto tak cienkie, jak to możliwe - nie grubsze niż 1/8 cala.
Ułożyć ciasto na nieczystej blasze do pieczenia i zaznaczyć kwadraty nożem, ale nie przeciąć. Kłuć każdy krakers widelcem kilka razy i posypać solą.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub do chrupkości i jasnobrązowy. Czas pieczenia może być różny w zależności od tego, jak cienkie są krakersy. Po ostygnięciu wyjąć z blachy do pieczenia i oddzielić na poszczególne krakersy.