KRAFT Parmesan Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać KRAFT Parmesan Bruschettan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście bazylii, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj KRAFT parmezan klopsiki, KRAFT parmezan kukurydza na kolbie, oraz Ziemniaki KRAFT Golden parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidory, ser, czosnek, 2 łyżki. olej i bazylia.
Pozostały olej rozetrzeć równomiernie po obu stronach kromek chleba.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Broil, 6 cali od ciepła, 2 min. z każdej strony lub aż brzegi są złotobrązowe. Każdy plasterek tosta wymieszać z około 1 łyżką. mieszanka pomidorowa.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator