Krabowo-kozi ser Poblanos z salsą Mango
Przepis kraba i koziego sera Poblanos z salsą Mango może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka pieprzu, grudka kraba, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Poblanos faszerowane kozim serem puree ziemniaczane, Chiles Poblano Nadziewane Krabem Z Salsą Mango, oraz Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Broil chile papryki na folii aluminiowej wyłożonej blachy do pieczenia 5 cali od ciepła 5 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają blister.
Umieścić papryki w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i odstawić 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać ze skórki. Ostrożnie pokroić paprykę wzdłuż Z jednej strony, zachowując nienaruszone łodygi; wyrzucić nasiona. Odstawić paprykę na bok.
Białka proces w robocie kuchennym do spienienia.
Dodać ser mozzarella i 5 kolejnych składników, przetwarzając do wymieszania.
Umieścić mieszaninę sera w dużej misce. Wmieszać mięso krabowe i kolejne 3 składniki.
Łyżka crabmeat mieszaniny równomiernie do papryki, szczypanie cięte krawędzie razem do uszczelnienia. Ułóż nadziewane papryki, szew stronie w dół, w 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 375 przez 25 do 30 minut lub do całkowitego ogrzania. Top z salsą Mango, i udekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.