Krab Nadziewane Homara Rayna

Krab Nadziewane Homara Rayna
Krab Nadziewane homara Raynan jest pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 133 kalorie, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, mięso krabowe, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogon Homara Nadziewany Krabem, Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem, oraz Łosoś Faszerowany Krabem Z Sosem Homarowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Motyl ogony homara przez ostrożnie cięcia szczeliny w dół górnej stronie, bez cięcia aż do dołu. Odwróć ogon i ostrożnie odetnij błyszczącą membranę bez cięcia mięsa od spodu. Zapobiegnie to zwijaniu się ogonów podczas gotowania. Odstaw ogony na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać seler i zieloną cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, suchą musztardą i pieprzem cayenne. Używając trzepaczki drucianej, powoli mieszaj zimne mleko, stale ubijając, aby zapobiec tworzeniu się grudek. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mięso kraba i bułkę tartą. Łyżka mieszanki kraba do ogonów homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KrabKrab
5
Ułóż ogony na rozgrzanym grillu i zamknij pokrywę. Gotować przez 12 minut lub do czasu, aż mięso homara będzie nieprzejrzyste i mieszanina krabów zostanie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Regnard Grand Chablis z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Regnard Grand Chablis
Regnard Grand Chablis
Żółty kolor z zielonymi pasemkami. Owocowy bukiet zarówno wyrazisty, jak i przypominający białe owoce (brzoskwinie) wsparte nutami mineralnymi. Podniebienie jest świeże i doskonale zrównoważone między tłuszczem a kwasowością. Wykończenie jest mineralne i gourmand.
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn