Krab Nadziewane Homara Rayna

Krab Nadziewane Homara Rayna
Krab Nadziewane homara Raynan jest pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 133 kalorie, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, mięso krabowe, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogon Homara Nadziewany Krabem, Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem, oraz Łosoś Faszerowany Krabem Z Sosem Homarowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Motyl ogony homara przez ostrożnie cięcia szczeliny w dół górnej stronie, bez cięcia aż do dołu. Odwróć ogon i ostrożnie odetnij błyszczącą membranę bez cięcia mięsa od spodu. Zapobiegnie to zwijaniu się ogonów podczas gotowania. Odstaw ogony na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Na patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać seler i zieloną cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, suchą musztardą i pieprzem cayenne. Używając trzepaczki drucianej, powoli mieszaj zimne mleko, stale ubijając, aby zapobiec tworzeniu się grudek. Kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia. Wymieszaj mięso kraba i bułkę tartą. Łyżka mieszanki kraba do ogonów homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KrabKrab
5
Ułóż ogony na rozgrzanym grillu i zamknij pokrywę. Gotować przez 12 minut lub do czasu, aż mięso homara będzie nieprzejrzyste i mieszanina krabów zostanie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Regnard Grand Chablis z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Regnard Grand Chablis
Regnard Grand Chablis
Żółty kolor z zielonymi pasemkami. Owocowy bukiet zarówno wyrazisty, jak i przypominający białe owoce (brzoskwinie) wsparte nutami mineralnymi. Podniebienie jest świeże i doskonale zrównoważone między tłuszczem a kwasowością. Wykończenie jest mineralne i gourmand.
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn