Krab i korzeń selera Rémoulade
Krab i korzeń selera Rémoulade jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście sałaty baby boston, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Selerowo-Korzeniowy Remoulade, oraz Seler Korzeń Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce.
Połączyć majonez i 6 kolejnych składników (przez paprykę czerwoną) w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, dobrze mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing nad mieszaniną kraba, rzucając dobrze połączyć. Łyżka około 1 1/2 łyżki mieszanki kraba w środku każdego liścia sałaty.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.