Krótkie Żebro Stroganoff

Krótkie Żebro Stroganoff
Krótkie żeberko Stroganoff może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 133g tłuszczu, oraz w sumie 1496 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wołowe, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Wolnoopadające Krótkie Żebro Stroganoff, Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, oraz Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posypać 2 łyżeczki każdej z gorącej i słodkiej papryki na krótkie żeberka i wcierać ją dobrze. Mięso doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słodka PaprykaSłodka Papryka
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 1 1/2 łyżki oleju roślinnego, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
4
Dodać połowę żeberka i gotować powoli na umiarkowanie małym ogniu, obracając, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
5
Przełożyć krótkie żeberka na talerz i powtórzyć z pozostałym olejem i żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
6
Dodać cebulę do zapiekanki i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać czosnek, 1/4 łyżeczki kminku i pozostałą 1 łyżeczkę każdej gorącej i słodkiej papryki. Gotować na małym ogniu, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Słodka PaprykaSłodka Papryka
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodaj koniak i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
9
Ubić mąkę i gotować przez 3 minuty. Zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiego i powoli ubijać bulion wołowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Powrót żeberka do zapiekanki z nagromadzonymi sokami i doprowadzić do duszenia. Zapiekankę przykryć papierem woskowym, a następnie pokrywką i piec stroganoff w piekarniku przez około 2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Tymczasem, w małej patelni, toast pozostałe 1/2 łyżeczka kminku na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Przełożyć na talerz do ostygnięcia, a następnie drobno zmielić w młynku do przypraw lub zaprawie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
13
Powrót zapiekankę do pieca na małym ogniu. Wymieszać z korniszonami i prażonym kminkiem. W misce ubijamy 1/2 szklanki gorącego płynu do gotowania do kwaśnej śmietany. Sos wymieszać z powrotem do stroganoff i wyłączyć ogień. Nadal mieszając, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Podawać na gorąco, ręką-
15
Pokrój Spaetzle i karmelizowaną marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
16
Zrób to: stroganoff można schłodzić przez noc. Rozgrzej i dodaj kwaśną śmietanę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
17
Rekomendacja wina: pikantna, owocowa mieszanka Rhne podkreślałaby bogactwo mięsa, ale także przeciwstawiała się innym słodko-kwaśnym smakom. Szukaj Jean-Luc Colombo Ctes-du-Rhne Les Abeilles z 1997 lub Domaine de la Roquette z 1996
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
18
Chteauneuf-du-Pape.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn