Kowbojskie chilli

Kowbojskie chilli
Cowboy Chili to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 4 porcji. To danie główne ma 299 kalorii, 19 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis z Taste of Home wymaga bulionu wołowego, grillowanej wieprzowiny, papryki i czosnku. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 64%. Wypróbuj Cowboy Chili, Cowboy Chili i Spicy Cowboy Chili, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu, aż papryka będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili świetnie komponuje się z Cavą, Shirazem i Grenache. Te soczyste czerwone wina nie zawierają zbyt dużej ilości tanin (ważnych w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej ujarzmić ciepło. Możesz spróbować Blancharda Pereza Cava Brut. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut ma słomkowożółty kolor z zielonymi refleksami. Nos jest świeży i wyrazisty, z głównymi aromatami zielonego jabłka i gruszki wraz z nutami suszonych orzechów i świeżego pieczonego chleba. Na podniebieniu nutom dojrzałych owoców o wyrazistym cytrusowym charakterze towarzyszy nuta śródziemnomorskich ziół. Zrównoważona kwasowość, waga i konsystencja zapewniają długi i żywy finisz. To wino musujące charakteryzuje się idealną równowagą wytrawności, bąbelków i owoców, aby wzbogacić każde doznanie kulinarne. To fantastyczny wybór do podania z warzywami, krewetkami i skorupiakami lub jako pyszny dodatek do mięsa! Mieszanka: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn