Kounoupithi (pieczony kalafior z fetą i sosem pomidorowym)

Kounoupithi (pieczony kalafior z fetą i sosem pomidorowym)
Kounoupithi (pieczony kalafior z Fetanem i sosem pomidorowym) może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 311 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.77 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser feta, sok z cytryny, laski cynamonu i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dorsz pieczony w sosie pomidorowo-Feta, Pieczone krewetki w pomidorowym sosie Feta, oraz Pieczone Orzo z krewetkami, sosem pomidorowym i fetą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn