Kotlety wieprzowe z zieloną kukurydzą Chile
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kotlety wieprzowe z zieloną kukurydzą Chile może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 40g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sos worcestershire, schab kotlety, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zielone Kotlety Wieprzowe Chile, Kotlety Wieprzowe Meksykańskie Chile, oraz Kotlety wieprzowe z kakao i Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Kotlety schabowe posypać przyprawioną solą. Gotować wieprzowinę w oleju 3 do 4 minut lub aż brązowy z obu stron.
Usuń wieprzowinę z patelni.
Dodaj cebulę, kukurydza i chiles na patelni. Gotować od 2 do 3 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Wymieszać w wodzie, sos Worcestershire i tymianek.
Umieść wieprzowinę na patelni, naciskając na mieszankę warzywną. Przykryć; gotować 10 do 15 minut, obracając wieprzowinę i mieszając warzywa od czasu do czasu, aż wieprzowina nie będzie już różowa, a termometr do mięsa włożony do środka odczytuje 71°.
Usuń wieprzowinę z patelni. Wymieszać pomidora do mieszanki kukurydzy; gotować i mieszać 1 minutę.
Podawać mieszankę kukurydzianą z wieprzowiną.