Kotlety wieprzowe z serem i cebulą

Kotlety wieprzowe z serem i cebulą
Przepis ser i cebula kotlety wieprzowe mogą być wykonane w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka kotletów wieprzowych, ser cheshire, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą, oraz Jabłko Cebula Kotlet Schabowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokości, następnie umieść kotlety na patelni grillowej, natrzyj olejem i dopraw. Grillować przez około 6 minut z każdej strony, do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Po jednej stronie każdego kotleta rozprowadzić trochę musztardy, a następnie dodać 1 łyżkę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
3
Ser wymieszać z tymiankiem, posypać kotletami, następnie grillować na złoty kolor i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn