Kotlety wieprzowe z serem i cebulą

Przepis ser i cebula kotlety wieprzowe mogą być wykonane w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka kotletów wieprzowych, ser cheshire, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą, oraz Jabłko Cebula Kotlet Schabowy.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokości, następnie umieść kotlety na patelni grillowej, natrzyj olejem i dopraw. Grillować przez około 6 minut z każdej strony, do złotego koloru.
Po jednej stronie każdego kotleta rozprowadzić trochę musztardy, a następnie dodać 1 łyżkę cebuli.
Ser wymieszać z tymiankiem, posypać kotletami, następnie grillować na złoty kolor i bąbelki.