Kotlety wieprzowe w stylu Beneventana: Costole di Maiale Beneventana
Kotlety wieprzowe w stylu Beneventana: Costole di Maiale Beneventanan jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, użyj zwykłych nasion kopru włoskiego, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety wieprzowe w stylu Beneventana: Costole di Maiale Beneventana, Cielęcina z marynowanymi grzybami (Scaloppine Beneventana), oraz Spalla Di Maiale (kotlety wieprzowe z kapustą toskańską).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Kotlety schabowe doprawiamy solą i pieprzem, a następnie wsypujemy do mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kotlety Wieprzowe
Mąka Uniwersalna
3
W 10 do 12-calowej patelni, rozgrzać olej, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać kotlety wieprzowe i gotować 1 minutę z każdej strony, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
5
Posypać 1 łyżeczką nasion kopru włoskiego na 1 stronie kotletów. Obróć i posypać pozostałą łyżeczkę po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
6
Dodać wino i czosnek, i umieścić w piekarniku i gotować przez 15 minut, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Kotlety wyjąć na talerz i ogrzać. Na średnim ogniu gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
8
Dodać liście kopru włoskiego do gorącej cieczy i gotować 1 minutę więcej, pozwalając liście więdną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
9
Usuń czosnek i polej kotlety sosem winnym, udekoruj liśćmi kopru włoskiego i dzikim pyłkiem kopru włoskiego.
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.