Kotlety wieprzowe w czerwonym sosie
Kotlety wieprzowe w czerwonym sosie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, skondensowaną zupę pomidorową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Kotlety wieprzowe lub żeberka wieprzowe z sosem morelowo-ananasowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać dużą lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach.
Kotlety schabowe umieścić w naczyniu zapiekanym i przykryć pokrojoną cebulą. Kostkę bulionu rozpuścić w gorącej wodzie i wymieszać z zupą pomidorową.
Wlać mieszaninę zupy na kotlety schabowe.
Przykryć zapiekankę i piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.