Kotlety wieprzowe w czerwonym sosie

Kotlety wieprzowe w czerwonym sosie
Kotlety wieprzowe w czerwonym sosie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, skondensowaną zupę pomidorową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, Kotlety wieprzowe lub żeberka wieprzowe z sosem morelowo-ananasowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać dużą lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Kotlety schabowe umieścić w naczyniu zapiekanym i przykryć pokrojoną cebulą. Kostkę bulionu rozpuścić w gorącej wodzie i wymieszać z zupą pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Wlać mieszaninę zupy na kotlety schabowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
ZupaZupa
5
Przykryć zapiekankę i piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSos
Magazyn