Przelać marynatę do metalowej miski ustawionej w dużej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W małym naczyniu ułóż kotlety wieprzowe w jednej warstwie i zalej je marynatą, obracając kotlety, aby dobrze się płaszcz. Kotlety marynować w temperaturze pokojowej, obracając je raz, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zalać marynatę do małego rondla i gotować na wolnym ogniu 5 minut. W 10-do 12-calowej ciężkiej patelni rozgrzać olej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować kotlety 6 do 8 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Potrójne, Przycięte
4
Kotlety podawać skropione marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki