Kotlety Wieprzowe Parmigiana
Kotlety wieprzowe Parmigiana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 370 kalorii, 38g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, grzyby, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Parmigiana Wieprzowa, Kotlet Wieprzowy Parmigiana, oraz Kotlety Wieprzowe Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kotlety; gotować 2 min. z każdej strony.
Przenieść do 13x9-calowe naczynie do pieczenia, zastrzegając kapie na patelni; posypać kotlety z parmezanem.
Dodaj warzywa do kapieli na patelni; gotować i mieszać 5 do 6 min. albo do przetargu. Wymieszać z sosem do makaronu i bazylią.
Piec 15 min. lub do czasu zakończenia kotletów (145F). Top z mozzarellą; LRY stand 3 min lub aż ser topi.