Kotlety Wieprzowe Marsala
Kotlety wieprzowe Marsala może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 261 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, czosnek w butelce, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe Marsala dla dwojga, Kotlety wieprzowe w kremowym sosie Marsala, oraz Marsala Wieprzowa.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Umieść 1/4 szklanki mąki w płytkim naczyniu. Schab w mące. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj szalotki, czosnek, i grzyby na patelni; smażyć 3 minuty lub aż wilgoć odparuje.
Dodaj pozostałe 2 łyżki mąki i tymianku na patelnię i gotuj przez 1 minutę, dobrze mieszając.
Połączyć bulion z kurczaka i Marsala, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać mieszaninę bulionu do patelni, stale mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 2 minuty lub aż sos zgęstnieje.
Powrót wieprzowiny na patelnię; gotować 2 minuty lub do pożądanego stopnia doneness, obracając się płaszcz.