Kotlety wieprzowe faszerowane z kaszą

Kotlety wieprzowe faszerowane z kaszą
Nadziewane kotlety wieprzowe z kaszą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 52g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pieprz, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety schabowe i kasza, Kotlety schabowe z kaszą i sosem czerwonych oczu, oraz Grillowane kotlety wieprzowe i kasza Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania. Gdy węgle są białe, rozprowadź je równomiernie i umieść kratkę na górze, aby ogrzać. Tymczasem każdy kotlet schabowy napełnić kiełbasą i obficie natrzeć mięsem przyprawą domową. Każdy kotlet schabowy zabezpieczyć drewnianym szaszłykiem lub wykałaczką (pamiętaj o wyjęciu przed podaniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Pędzel olej na ruszcie grillowym, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Umieścić kotlety schabowe na ruszcie i grillować, aż ładnie rumiane, o 5 do 6 protokół. Obróć i powtórz proces. Temperatura wewnętrzna 160 stopni F jest zalecana dla wieprzowiny. Upewnij się, że farsz z kiełbasą i kotlet schabowy są dokładnie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn