Kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem
Kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym dzikim ryżem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 57g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 4,45 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz granny smith jabłko, ryż, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem, Grillowane Kotlety Wieprzowe Nadziewane Dzikim Ryżem, oraz Jesienne Rissole Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
Umieścić wieprzowinę w płytkim naczyniu; skropić równomiernie sosem Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Połącz sól, szałwię i czarny pieprz w małej misce. Rezerwa 3/4 łyżeczki mieszanki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać orzechy włoskie do pozostałej mieszaniny soli; wrzucić dobrze. Naciśnij mieszankę orzecha włoskiego po obu stronach wieprzowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Gotować plasterek boczku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać wieprzowinę do kapiących na patelni; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj 1/4 szklanki bulionu z kurczaka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj cebulę i dalej 3 składniki na patelnię; przykryć i gotować 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać 3/4 łyżeczki mieszanki soli, chard, pieczarki i jabłko. Przykryć i gotować 5 minut lub aż marchew będzie miękka. Wymieszać z ryżem i 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować, odkryte, 5 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Wymieszać z boczkiem.
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.