Kotlety Schabowe Duszone
Kotlety schabowe duszone to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, ząbek czosnku, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Kotlety Schabowe Duszone, Kotlety Schabowe Duszone, oraz Kotlety Schabowe Duszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce do wielokrotnego zamykania połącz mąkę, sól i pieprz.
Dodaj kotlety; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć.
Na patelni na średnim ogniu, gotować kotlety w oleju przez około 3 minut na stronie lub aż dobrze rumiane.
Zdjąć kotlety i odstawić na bok. Cebulę, seler i czosnek ugotować w kapiskach do miękkości.
Powrót kotlety na patelnię; dodać bulion, tymianek i liść laurowy. Dusić na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż soki wieprzowe będą czyste.
Przelać kotlety na talerz. Łyżką szczelinową Usuń seler i cebulę; łyżką nad kotletami. Zagęścić soki do sosu w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.