Kotlety Motylkowe Nadziewane Kukurydzą

Kotlety Motylkowe Nadziewane Kukurydzą
Kotlety motylkowe Nadziewane kukurydzą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz kotlety schabowe, przetartą szałwię, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Motylkowe Z Grilla-Farsz Jalapeno & Cukinia, Kotlety Wieprzowe Faszerowane Kukurydzą, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane chlebem kukurydzianym i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze siedem składników. W innej misce lekko ubić jajko i mleko; wymieszać z mieszanką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wytnij kieszeń w każdym kotle prawie do kości. Stuff około 1/4 szklanki mieszanki kukurydzy do każdego kotleta; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Na dużej patelni, gotować kotlety w oleju, aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia; dodać wodę. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub aż termometr włożony do farszu odczyta 160°-170°. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn